Hos Liljekvist Bilverkstad lämnar du tryggt din bil för service och reparation. Ingen åtgärd är för liten eller för stor för att vi ska kunna ge dig ett konkurrenskraftigt pris.

Vilka är vi? Vi är bilmekaniker som brinner för att ge dig det där lilla extra. Genom åren har våra kunder har frågat oss många saker – vilket har gjort oss uppfinningsrika. Vi vill gärna lösa dina bilproblem, även av praktisk karaktär. Vill du att vi hämtar och lämnar bilen? Vill du att vi förbesiktar bilen eller att vi åker iväg och gör besiktningen. Vill du att vi servar och reparerar bilen när du själv är på semester?

Verkstaden ägs och drivs av Håkan Lüpke med mångårig erfarenhet från Malmös olika märkesverkstäder. Liljekvist Bilverkstad grundades år 1995 av Christer Liljekvist. Då drev Christer och Håkan verkstaden tillsammans men idag är Christer en glad pensionär. 

Vi finns på Linnégatan 85 (i samma byggnad som Colorama) och har blivit något av en institution i Limhamn. Det är hit Limhamnsbor vänder sig för service samt mindre och större bilreparationer.

Vi tar emot alla bilmärken. På samma sätt som en märkesverkstad har vi tillgång till analysverktyg och reservdelar. Om vi ska använda originalreservdelar eller ej bestämmer du som kund.


Däck: Vi har försäljning av nya däck samt däckhotell 

Aircondition. Vi reparerar och servar.

Vi tror på det personliga mötet. Hos oss får du ett pris när vi har tittat på din bil och gjort en bedömning av vad som behöver göras. Vi tar ett helhetsgrepp och diskuterar med dig som kund vad som är bäst för dig. Välkommen till oss.